25th Nov 2017 Gk Today

By | November 25, 2017


Present Affairs Questions November 25 2017 is right here. Learn the most recent Immediately Present Affairs GK Questions. Learn GK Immediately Questions concerning issues world wide are properly introduced right here. Aspirants who’re making ready for Authorities Exams and Different Financial institution Exams could make use of those Questions and enhance their Common Information. The First Step of Preparation to crack any Authorities Examination is Common Follow of GK Questions and Solutions, that are up to date right here. These Common Information Questions makes your preparation straightforward and helps you crack all of the forthcoming Aggressive Exams with a Good Rating. We’ve coated nearly all of the GK Immediately Questions 25 November 2017 Present Affairs which make your preparation straightforward. You’ll be able to Discover all of the Nationwide, Worldwide, Sports activities, Leisure and Enterprise Updates right here.

Present Affairs Immediately GK Questions – 25th Nov 2017 GK Quiz Questions

1. Whom did Baldwin IV of Jerusalem defeat on the Battle of Montgisard?

A. Alaudin

B. Jaluddin

C. Saladin

D. Alladin

 

2. When did the British evacuate NY city?

A. 1783

B. 1983

C. 1883

D. 1785

three. When did Alfred Nobel patent the dynamite?

A. 1937

B. 1642

C. 1855

D. 1867

 

four. Alfred Nobel was from?

A. Germany

B. Norway

C. Sweden

D. Britain

 

5. 26 million kilos value of gold, diamonds and money was stolen from which airport?

A. Heathrow

B. Chrles de Gaulle

C. Manhattan

D. Amsterdam

GK Quiz Questions – Present Affairs Questions November 25 2017

 

6. Tasks value 5,000 crores was introduced on the?

A. Commerce and Commerce Convention

B. North Japanese Improvement Summit

C. North Japanese Commerce Summit

D. North Japanese Commerce Convention

 

7. India held the Defence of A&N Islands Train in _________?

A. Andaman & Nicobar Islands

B. Lakshadweeo Islands

C. Mumbai

D. Mangalore

 

eight. India and Sri Lankan Prime Minister inaugurated the ______?

A. Our on-line world Convention

B. North Japanese Commerce Convention

C. World Convention on Our on-line world

D. Commerce and Commerce Expo

 

9. PV Sindhu reached the _______?

A. Bengaluru Open finals

B. Hong Kong semifinals

C. Kwaloon Quaterfinals

D. Singapore Open finals

 

10. What number of Indian girls entered the finals of world youth boxing championship?

A. 1

B. 2

C. three

D. 5

Present Affairs Questions November 25 2017 – GKToday Questions

11. Who’s the Union minister for electronics and data expertise?

A. Babulal gaur

B. Ravi Shankar Prasad

C. Digvijaya Singh

D. Uma Bharati

 

12. Who’s the Railway Minister of India?

A.  Piyush Goyal

B.  Dr. Harshvardhan

C.  Suresh Prabhu

D.  Ananth Kumar Hegade

 

13. Who’s the Delivery Minister of India?

A. Arun Jaitley

B. Ananth Kumar

C. Sunil Lulla

D. Nitin Gadkari

14. Who has been appointed because the president of the Coca-Cola South Pacific?

A. Vamsi Mohan

B. Prashanth Iyer

C. Ananth Hegde

D. Kaushal Bhansal

 

15. Who’s the Union Schooling Minister of India?

A. Prakash Javadekar

B. Dharmendra Pradhan

C. Suresh Prabhu

D. Nirmala Sitaraman

Common Information Questions – Present Affairs Questions November 25 2017

16. Which Indian metropolis will get it’s first feminine mayor in 100 years?

A. Mumbai

B. Bengaluru

C. Lucknow

D. Chennai

 

17. Who’s the Union Cupboard Minister of Meals Processing?

A. Arun Jaitley

B. Harsimrat Kaur Badal

C. Ananth Kumar

D. Suresh Prabhu

 

18. Who’s the President of Sri Lanka?

A. Ranil Wickremesinghe

B. Kumar Sangakkara

C. Lasith Jayasuriyas

D. Jacques Chirac

 

19. Barong Tagalong is the nationwide costume of ________?

A. Brazil

B. Malaysia

C. Philippines

D. Mauritius

 

20. Who’s the Prime Minister of Malysia?

A. Rodrigo Duterte

B. Najib Razak

C. Jacques Chirac

D. Li Keqiang

ANSWERS:

1. C 2. A three. D four. C 5. A 6. B 7. A eight. C 9. B 10. C
11. B 12. A 13. D 14. A 15. A 16. C 17. B 18. A 19. C 20. B

Newest Present Affairs Search Hyperlinks:

 



Source link