27th Nov GK Questions | Current Affairs Questions November 27 2017

By | November 27, 2017


Present Affairs Questions November 27 2017 is right here. Learn the most recent Immediately Present Affairs GK Questions. Learn GK Immediately Questions concerning issues all over the world are nicely introduced right here. Aspirants who’re getting ready for Authorities Exams and Different Financial institution Exams could make use of those Questions and enhance their Normal Information. The First Step of Preparation to crack any Authorities Examination is Common Follow of GK Questions and Solutions, that are up to date right here. These Normal Information Questions makes your preparation straightforward and helps you crack all of the forthcoming Aggressive Exams with a Good Rating. We have now coated nearly all of the GK Immediately Questions 27 November 2017 Present Affairs which make your preparation straightforward. You possibly can Discover all of the Nationwide, Worldwide, Sports activities, Leisure and Enterprise Updates right here.

Present Affairs Immediately GK Questions – 27th Nov 2017 GK Quiz Questions

1. India and which nation will prone to come nose to nose at SCO summit subsequent week?
A. China
B. Russia
C. Pakistan
D. Bangladesh

2. Which Union minister will symbolize India at SCO summit subsequent week?
A. Sushma Swaraj
B. Arun Jaitley
C. Smriti Irani
D. Rajnath Singh

three. Immediately PM Narendra Modi to carry election rallies wherein state?
A. Karnataka
B. Assam
C. Bihar
D. Gujarat

four. The railway hall between Delhi and which metropolis will value Rs. 11,00zero crores?
A. Mumbai
B. Ludhiana
C. Chandigarh
D. Amritsar

5. Rajnath Singh, to go to which state on December 7?
A. Meghalaya
B. Tripura
C. Nagaland
D. Mizoram

Present Affairs Questions November 27 2017 – GKToday Questions

6. Which nation baggage $2.5 billion energy venture after China deal received scrapped?
A. Bhutan
B. Nepal
C. India
D. Bangladesh

7. Which nation launches a plan for the trade as Brexit looms?
A. UK
B. UAE
C. USA
D. Russia

eight. Philip van Heusen Company to merge Calvin Klein and which model?
A. Polo Ralph Lauren
B. Hugo Boss
C. Tommy Hilfiger
D. Gucci

9. India has been a member of Shanghai Cooperation Organisation since?
A. 2011
B. 2005
C. 2008
D. 2010

10. Philip van Heusen Company acquired Tommy Hilfiger wherein 12 months?
A. 2016
B. 2014
C. 2010
D. 2012

Immediately Gk Quiz Questions – Present Affairs Questions November 27 2017

11. Which airways to introduce continuous flights from Birmingham to Amritsar quickly?
A. Air India
B. SpiceJet
C. IndiGo
D. Jet Airways

12. SABIC and which firm plans to construct $20 billion oil-to-chemicals complexes?
A. Saudi Aramco
B. OPEC
C. ExxonMobil
D. Sinopec

13. Iran and which nation indicators a take care of Qatar to ease Gulf blockade?
A. Russia
B. Syria
C. Iraq
D. Turkey

14. France beat which nation to win 10th Davis Cup title?
A. Belgium
B. Serbia
C. Sweden
D. Australia

15. Who gained Abu Dhabi Grand Prix race 2017?
A. Valtteri Bottas
B. Sebastian Vettel
C. Lewis Hamilton
D. Max Verstappen

Present Affairs Questions November 27 2017 – Newest Normal Information Questions

16. Who gained the silver medal at U-23 Senior World Wrestling Championships 2017?
A. Yogeshwar Dutt
B. Ritu Phogat
C. Bajrang Punia
D. Narsingh Yadav

17. France gained their final Davis Cup title wherein 12 months?
A. 2014
B. 2001
C. 2009
D. 2005

18. Bajrang Punia gained a silver medal at which 12 months Commonwealth Video games?
A. 2014
B. 2010
C. 2006
D. 2002

19. U-23 Senior World Championships is happening wherein nation?
A. Germany
B. Ukraine
C. Poland
D. Hungary

20. India claims what number of gold medals at Girls World Youth Boxing?
A. three
B. 5
C. eight
D. four

ANSWERS:

1. C 2. A three. D four. C 5. A 6. B 7. A eight. C 9. B 10. C
11. B 12. A 13. D 14. A 15. A 16. C 17. B 18. A 19. C 20. B

Newest Present Affairs Search Hyperlinks:

 



Source link